FORUM PBF O ANIME I MANDZE NARUTO.
naucze cie jutsu
Nazwa: Kazegaeshi
Ranga: D
Chakra: 40
Opis: Atak wiatrem, który dzięki niesionym z ogromną szybkością drobinom kurzu i piasku dodatkowo rani przeciwnika.
zbierz powietrze w ustach i zmieszaj je z chakra i szybko wypusc to powietrze.
sprubuj
Aktywuje sharingan'a.Zbieram powietrze w ustach i mieszam je z chakrą i natychmiast wypuszczam.
praiwe wyszlo, trenuj dalej...
po dlugich treningach udaje ci sie wykonac ta technike, teraz tylko ja dopracuj.
zapisz ja do nieopanowane i daj 25%
nastepnie naucze cie czegos co ci sie moze w przyszlosci udac
Nazwa: Dokumeki no Jutsu
Ranga: C
Chakra: 50
Opis: Technika polega na usunięciu trucizny z ciała. Technika użyta po raz pierwszy przez Sakurę, by usunąć truciznę z ciała Kankurō.
sprubuj zebrac chakre w reku i powoli ja wypuszczaj w zatrue miejsce
Skupiam chakre w ręce i powoli wypuszczam w zatrute miejsce.
prawie ci wyszlo, musisz prubowac dalej....
po dlugich , kilkudniowych treningach udaje ci sie wykonac to jutsu.
dopisz je do nieopanowane i daj 40%
teraz naucze cie pewnej ognistej techniki
Nazwa: Housenka no Jutsu
Chakra: 10 x 1 kula
Opis: Technika podobna do Endan, jednak wymaga większej kontroli chakry, dzięki której możemy wypuszczać wiele kul tuż po sobie, a każda z nich kosztuje nas o połowę mniej chakry niż przy Jutsu Endan. Kolejna z podstawowych technik klanu Uchiha.
sprubuj ja wykonac
Nabieram powietrze do ust mieszam je z chakrą ognia i szubko wypluwam starając się stworzyć średniej wielkości kule ognia.
udalo ci sie zrobic mala kule ognia ktura zaraz zgasla, prubowalas dalej....
po kilku dniach technika zaczela ci wychodzic, teraz wystarczy ja dopracowac.
dopisz ja do nieopanowanych z 25%
nastepne jutsu kture cie naucze to
Nazwa: Kage Shuriken no Jutsu
Ranga: D
Chakra: 20x1
Opis: Technika polega na rzuceniu shurikenem w przeciwnika, ukrywając jednocześnie w jego cieniu drugi shuriken, który może zaskoczyć nieostrożnego przeciwnika, mozna zrobic wiecej klonuw,te klony shurikenuw rania normalnie jak zwykle.
sprubuj to zrobic jak z bunshin no jutsu ale postaraj sie dzieki chakrze nadac im cialo.
Rzucam shurikena i staram się zrobić jego klona i ukryć klona w cieniu.
prawie ci wyszlo , prubuj dalej...
po dlugich treningach udalo ci sie to zrobic.
dopisz do nieopanowanych i daj 50%
naucze cie
Konoha Dai Senpuu
Obrażenia: 47 + siła
Opis: Potężniejszy Huragan Konohy. Technika wygląda tak samo jak jej prostsza wersja (Konoha Senpuu), z tą różnicą, że zamiast jednego ciosu zadawana jest seria kilku kopnięć, co wzmacnia ostateczny efekt techniki.
i
Tsuuten Kyaku
Obrażenia: zależne od uzycia chakry, + siła (chakra 5 = obrazenia 5 + sila)
Opis: Jutsu niemal identyczne jak Gouwan, z tą różnicą, że zasięg zniszczeń jest większy i nie jest skierowany w konkretnym kierunku, tylko dookoła nas. Tą technikę wykonujemy podobnie jak Gouwan, tyle że nogą.
udaje cie sie to po kilku dniach treningu, nastepne jutsu jakie cie naucze to:
Fuuton: Daitoppa
Chakra: 80
Opis: Technika polega na wydmuchnięciu z ust ogromnej masy powietrza, która potrafi nawet wyrwać pobliskie drzewa z ziemi
i
Nazwa: Kage Bunshin no Jutsu
Ranga: B
Chakra: 30 x 1 klon
Opis: Użytkownik tworzy klony cienia, które mają taką samą siłę i możliwości co ich stwórca, jednak uderzone znikają jak zwykły klon. Klony Kage Bunshin mogą wykonywać wszystkie techniki znane ich twórcy, mogą też oddalać się na dość dużą odległość od oryginału.
do poprzedniego:
Uaktywniam sharingana i staram się wykonać jutsu.
do ostatniego:
Staram się wykonać podane techniki.
po kilku dniach ci sie udaje.
Teraz potrenujemy kontrole nad chakra, musisz zebrac chakre w sobie a potem stopniowa ja uwalniac kazda czescia ciala po ruwno. sprubuj
Zbieram w sobie chakre i stopniowo ją uwalniam po równo w każdej części ciała.